Yasin Öztekin Galatasaray : Yasin Öztekin'den Galatasaray taraftarına mesaj! / Yasin öztekin, kayseri erciyesspor'dan 2.5 milyon euroya transfer edildi.

Yasin Öztekin Galatasaray : Yasin Öztekin'den Galatasaray taraftarına mesaj! / Yasin öztekin, kayseri erciyesspor'dan 2.5 milyon euroya transfer edildi.. Galatasaray ile ilk resmi golünü türkiye kupası'nda balçova yaşamspor karşısında kaydeden yasin, ligde sivasspor karşısında ilk kez sarı. Yasin öztekin, galatasaray ile sözleşme yenilemede sıkıntı eski yaşayan menajeri önder i̇nce ile yollarını ayırdı, ahmet bulut ile anlaştı. Tecrübeli futbolcu galatasaray'a dönmek istediğini söyledi. Güncel performans bilgileri yasin öztekin (samsunspor) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. 19 mart 1987, dortmund), sol açık mevkiinde görev yapan türk millî futbolcudur.

Galatasaray ile ilk resmi golünü türkiye kupası'nda balçova yaşamspor karşısında kaydeden yasin, ligde sivasspor karşısında ilk kez sarı. Türkiye'ye gelirken zaten hedeflerim vardı. Galatasaray'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki yasin öztekin, kendisini isteyen yasin öztekin'e almanya , i̇spanya ve fransa 'dan teklifler olduğu bilinirken 31 yaşındaki oyuncu ile beşiktaş 'ın da. Dortmund'dan türkiye yoluna çıktığımda en geç üçüncü sezonumda büyük takımda oynama hedefi koymuştum kendime. İlk yarıyı, devre arasını ve ikinci yarıdaki hedefleri anlatarak sözlerine başlayan yasin.

Yasin Öztekin'den Galatasaray itirafı!
Yasin Öztekin'den Galatasaray itirafı! from www.aslanarenasi.com
Güncel performans bilgileri yasin öztekin (samsunspor) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Tecrübeli futbolcu galatasaray'a dönmek istediğini söyledi. Futbol kariyerine sivasspor'da devam eden yasin öztekin, samimi açıklamalarda bulundu. Kayseri erciyesspor başkanı yasin öztekin'in galatasaray ile anlaştığını duyurdu. Cesaré prandelli yönetiminde yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren galatasaray, üç kulvarda mücadele edeceği 2014/15 sezonunda dördüncü yıldı hedefiyle yola çıkıyor. Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı yasin öztekin için menajeri ahmet galatasaray'a geldiği günden beri toplamda 144 maça çıkan öztekin, bu maçlarda 31 gol 18 asist ile. Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu, galatasaray'ı burada görmek benim için sevindirici çünkü orada 4 yılım geçti. Yasin öztekin'in galatasaray'da attığı 31 gol (yö7).

Futbol kariyerine sivasspor'da devam eden yasin öztekin, samimi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın sözleşme yenilemediği yasin öztekin, geçen günlerde göztepe'ye imza atmıştı. 02 ocak 2017 pazartesi 13:06 | son güncelleme: Galatasaray, yasin öztekin için görüşmelere başladı. 19 mart 1987, dortmund), sol açık mevkiinde görev yapan türk millî futbolcudur. Yasin öztekin, ben galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Dortmund'dan türkiye yoluna çıktığımda en geç üçüncü sezonumda büyük takımda oynama hedefi koymuştum kendime. Kayseri erciyesspor başkanı ziya eren lig radyo'da katıldığı bir pro. İlk yarıyı, devre arasını ve ikinci yarıdaki hedefleri anlatarak sözlerine başlayan yasin. Günün en popüler iddaa tercihlerini. Güncel performans bilgileri yasin öztekin (samsunspor) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu, galatasaray'ı burada görmek benim için sevindirici çünkü orada 4 yılım geçti. Galatasaray'ın türkiye kupası'nda tuzlaspor ile oynadığı maçta rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören yasin öztekin. Yasin öztekin resmi hayran sayfası !

Kariyer sayfasında yasin öztekin isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Kayseri erciyesspor başkanı ziya eren lig radyo'da katıldığı bir pro. Spor toto süper lig'de ilk 8 haftaya damga vuran isimlerden yasin öztekin, harika galatasaray'a göre daha rahat olduğunu belirten 31 yaşındaki oyuncu, bir futbolcunun kafasının rahat olması lazım. 02 ocak 2017 pazartesi 13:06 | son güncelleme: Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı!

Yasin Öztekin, Galatasaray Tv'ye Konuştu - Spor
Yasin Öztekin, Galatasaray Tv'ye Konuştu - Spor from foto.haberler.com
Galatasaray'da yasin öztekin tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı. Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı. Galatasaray ile ilk resmi golünü türkiye kupası'nda balçova yaşamspor karşısında kaydeden yasin, ligde sivasspor karşısında ilk kez sarı. Kayseri erciyesspor başkanı ziya eren lig radyo'da katıldığı bir pro. Yasin, galatasaray'dan i̇zmir ekibine transfer olmasının ardından yaptığı 'galatasaray'a gol atmak galatasaray'dan daha farklı bir şekilde ayrılmak istediğini söyleyen yasin öztekin, açıklamasını şu. Kariyer sayfasında yasin öztekin isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Yasin öztekin'in galatasaray'da attığı 31 gol (yö7). Kayseri erciyesspor başkanı yasin öztekin'in galatasaray ile anlaştığını duyurdu.

Galatasaray'da yasin öztekin tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray, kayseri erciyespor'un başarılı futbolcusu yasin öztekin'i transfer etmek için görüşmelere başladığını kamuyu. Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı yasin öztekin için menajeri ahmet galatasaray'a geldiği günden beri toplamda 144 maça çıkan öztekin, bu maçlarda 31 gol 18 asist ile. Güncel performans bilgileri yasin öztekin (samsunspor) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı. 02 ocak 2017 pazartesi 13:41. Kayseri erciyesspor başkanı yasin öztekin'in galatasaray ile anlaştığını duyurdu. Yasin öztekin, ben galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galatasaray ile ilk resmi golünü türkiye kupası'nda balçova yaşamspor karşısında kaydeden yasin, ligde sivasspor karşısında ilk kez sarı. Kayseri erciyesspor başkanı ziya eren lig radyo'da katıldığı bir pro. Türkiye'ye gelirken zaten hedeflerim vardı. Lig'de samsunspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen yasin öztekin, bir gol attığı tuzlaspor maçının ardından. Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı! Futbol kariyerine sivasspor'da devam eden yasin öztekin, samimi açıklamalarda bulundu.

Yasin öztekin'in galatasaray'dan ne kadar alacağı var? €350th.* mar 19, 1987 in dortmund, germany. Günün en popüler iddaa tercihlerini. Kariyer sayfasında yasin öztekin isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. İlk yarıyı, devre arasını ve ikinci yarıdaki hedefleri anlatarak sözlerine başlayan yasin.

Yasin Öztekin: "Galatasaray'a Geldiğim İçin Mutluyum ...
Yasin Öztekin: "Galatasaray'a Geldiğim İçin Mutluyum ... from foto.sondakika.com
Yasin öztekin, galatasaray ile sözleşme yenilemede sıkıntı eski yaşayan menajeri önder i̇nce ile yollarını ayırdı, ahmet bulut ile anlaştı. Günün en popüler iddaa tercihlerini. Yasin öztekin resmi hayran sayfası ! Yasin öztekin galatasaray'da süresiz kadro dışı kaldı! Futbol kariyerine sivasspor'da devam eden yasin öztekin, samimi açıklamalarda bulundu. Yasin öztekin, kayseri erciyesspor'dan 2.5 milyon euroya transfer edildi. Galatasaray'la sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki yasin öztekin, kendisini isteyen yasin öztekin'e almanya , i̇spanya ve fransa 'dan teklifler olduğu bilinirken 31 yaşındaki oyuncu ile beşiktaş 'ın da. Kariyer sayfasında yasin öztekin isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk.

€350th.* mar 19, 1987 in dortmund, germany.

Futbol kariyerine sivasspor'da devam eden yasin öztekin, samimi açıklamalarda bulundu. Kariyer sayfasında yasin öztekin isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Aslen kırşehirli bir ailenin dortmund'da dünyaya gelen beş çocuğundan üçüncüsü olan yasin'in futbolla tanışması çok geç olmadı. Kayseri erciyesspor başkanı yasin öztekin'in galatasaray ile anlaştığını duyurdu. Galatasaray, kayseri erciyespor'un başarılı futbolcusu yasin öztekin'i transfer etmek için görüşmelere başladığını kamuyu. Yasin öztekin'in galatasaray'da attığı 31 gol (yö7). Yasin öztekin, ben galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. 02 ocak 2017 pazartesi 13:06 | son güncelleme: Spor toto süper lig'de ilk 8 haftaya damga vuran isimlerden yasin öztekin, harika galatasaray'a göre daha rahat olduğunu belirten 31 yaşındaki oyuncu, bir futbolcunun kafasının rahat olması lazım. Cesaré prandelli yönetiminde yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren galatasaray, üç kulvarda mücadele edeceği 2014/15 sezonunda dördüncü yıldı hedefiyle yola çıkıyor. Yasin öztekin'in galatasaray'dan ne kadar alacağı var? Günün en popüler iddaa tercihlerini. Yasin öztekin, galatasaray ile sözleşme yenilemede sıkıntı eski yaşayan menajeri önder i̇nce ile yollarını ayırdı, ahmet bulut ile anlaştı.

19 mart 1987, dortmund), sol açık mevkiinde görev yapan türk millî futbolcudur yasin öztekin. Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu, galatasaray'ı burada görmek benim için sevindirici çünkü orada 4 yılım geçti.

Posting Komentar

0 Komentar